5 Temmuz 2011 Salı

Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 30/UVA 13


 Güneş koruyucusu, SPF, UVA, UVB kavramlarını yeni yeni sindirebilme şerefine ulaşmış biri olarak bu ürün sanırım yaz kış vazgeçilmezim olabilir. Kendisini kullanmaya başlayalı hemen hemen 2 hafta oldu. Cildimin yediğim, içtiğim, sürdüğüm herşeye tepki gösterebilme özelliği olduğunu her fırsatta söylüyorum, karma cilde sahibim akneye oldukça müsait bir yapım var, gün içinde parlamanın allahını yaşadığım zamanlar da oluyor malesef. Neyse işte bu 2 haftadır cildimi büyük tedirginlikle gözlemlemekteyim. Her sabah yüzümü uygun bir temizleyiciyle yıkadıktan sonra uyguluyorum kendisini, nemlendirmesi benim için oldukça yeterli, ne çok koyu ne de akışkan bir yapısı var çok çabuk emiliyor, yüzünüzün üzerinde beyaz bir tabaka halinde kalmıyor. Kokusu klasik güneş koruyucusu tarzında rahatsızlık vermiyor. Matlaştırıcı özelliği konusunda fazla bir şey söyleyemeyeceğim zaten parlamayı engelleyebilmek için t bölgeme sık sık pudra geçiyorum (şu mendillerden de alamadım bir türlü o kadar ıvır zıvır alırım hep unutuyorum). Ve şükürler olsun ki benim atarlı cildimde bile sivilce oluşturmadı. Severek kullanıyorum. Aslında güneş koruyucusu almak için gittiğimde aklımda La Roche Posay Anthelios AC SPF 30 vardı ama kalmamıştı, ben de Bioderma'nın ürünlerine güvendiğim için bunu aldım iyi ki almışım, pişman etmedi, bitince belki onu da deneyebilirim memnun kalırsam ikisini dönüşümlü kullanmayı düşünebilirim.




7 yorum:

  1. bende spf 50 light renkli olanını sezon başında aldım çok memnunum, bu mat olanını da bama aldı:) antalyada yaşadığı için aşırı güneşe maruz kalıyor ve çok parlayan bişey olmasını istemediği için bunu aldı oda çok memnun:)

    YanıtlaSil
  2. bioderma kaliteli bir marka ben de çok memnunum

    YanıtlaSil
  3. Bunu ben de kullandım fakat solugu cildiyede aldım;zira çabuk sivilce oluşan yağlı bir cildim var. Vichye önyargılı olmama rağmen aldım ve asla değiştirmem muhteşem..Merve

    YanıtlaSil
  4. merve tatsız olmuş malesef her ürün her ciltte aynı tepkiyi vermiyor, neyseki memnun kaldığın bir ürün bulmuşsun sende, vichy markasını hiç denemedim merak etmiyor değilim

    YanıtlaSil
  5. bu cok iyi oldu.
    bende yaglı bir cilde sahıbım o mendıller hiç içe yaramıyo ınan ama rossman diye bir magazada yag emıcı kagıtlar var rival de loop diye.
    kucuk tasınması kolay ucuz aynalaı siyah bir mınık paket.
    tavsiye ederim fondotenı almıyo suratından o kdr iyi ki.

    YanıtlaSil
  6. rossman bildiğim kadarıyla gebzede var, bana uzak:(( yine de aklımda bulunsun teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  7. La roche Posay kullanıyorum ben, ancak kokusu çok rahatsız edici, aldığımgğnden beri sürmekte zorlanıyorum. Sanki bozulmuş gibi kokuyor..

    Bioderma çok sevdiğim bir marka, temizlyeyicisi ve "pore reffiner" gözenek sıkılaştırıcısını kullanıyorum memnunum. Bu kremde yaz alışveriş listemde baş sırada!

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın