15 Eylül 2010 Çarşamba

Kruidvat Fruity Botanicals



Bugün yaptığım Watsons çıkarmasından bir kaç parçayı paylaşmak istedim. Şampuan reyonunda gezerken gözüme çarptı bu ciciler. Sanırım kısa zaman önce getirdi Watsons bu markayı. Hollanda kökenli bir markaymış Fruity Botanicals. Ambalajı, kokusu hoşuma gitti denemeliyim dedim. Yaklaşık 7-8 aydır Down Under Natural's Fruit Kicks serisini kullanıyorum ve gerçekten çok memnun kaldım. Başta saç kremini de kullanıyordum ama kısa zaman içinde sadece şampuanı bile saçlarımı yumuşacık ve parlak yapmama yetti. Kokusularına yorum bile yapamıyorum hele de Narlı seri. Neyse işte bu kadar memnun olduğum halde neden şampuanımı değiştirdim ben de bilmiyorum. Umarım bunu da severim bana iyi gelir.

Bendeki seri gördüğünüz gibi Anti Frizz serisi. Nar ekstresi ve inci proteini içerip, kuru ve yıpranmış saçlara ekstra bakım yapıyormuş kendileri. İsminden de anlaşılacağı gibi kabarmayı önleyici ve düzleştirici etkisi varmımış. Bakalım ne kadar doğru:) Fruit Kicks'i aratmaz inşallah.

He bu arada Watsons'ın ballı serideki onarıcı maskesini de aldım.Şampuanla beraber maskenin de etkileri ve yorumlarını ilerleyen postlarda paylaşırım. Bir kaç gün içinde röfle yaptırmayı planlıyorum bakıma önem vermem lazım, çok endişeliyim ilk defa röfle yaptırcam. Boya işlerinden gayet güzel anlıyorum ama röfle konusunde tecrübem olmadığından kafam soru işaretleriyle dolu. Ya istediğim ton çıkmazsa, ya saçlarım çok yıpranırsa bla bla. Ama hazır saçlarım bu kadar açık renkken yaptırmazsam çok içimde kalacak. Neyse umarımm sonuçtan memnun kalırım.

10 yorum:

  1. Down Under Naturals'ı ben de kullanıyorum.Kokusuna ve saçımda bıraktığı etkiye bayılıyorummm!
    Bugün ben de Watsons'a gitmiştim bunları nasıl kaçırmışım ya!
    Sonuçtan memnun kalırsan haberdar eder misin ben de deneyeyim? Sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Down Under'dan genelde kullananlar cok memnun.hele de bnm saçım boya açma derken kremsiz adam olabiliyor bu cok önemli.tabiki de yorumlarımı yazarım kullanmaya başlaynca:)

    YanıtlaSil
  3. bu watsons ürünleri tanıtımlarına bayılıyorum bayılıyoruummm..... ellerine sağlık tatlım..... yine yaz bize bunlardan e mii :)))

    YanıtlaSil
  4. Fruit Kicks'in jölesi de çok başarılı:)

    YanıtlaSil
  5. adsız ben de watsonsdaki keşfedilmemiş cicileri su yüzüne çıkarmaya, denemeye bayılıyorum canım:)

    mercan, malesef denemedim ama eminim güzeldir:)

    YanıtlaSil
  6. yorumların ne so chic bu seri hakkında? almaya deger mi?

    YanıtlaSil
  7. gamzecim ben sevdim bu seriyi en azından extra bi yağlanma ya da kepeklenme yapmadı kremini kullanmak durumunda kalıyorum röfleden ötürü , röfle yokken krem kullanmazdım. denemeye değer bence

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. merhaba emeginize saglik guzel bi yazi olmus.ben hollandadayim bu marka hakkinda soylemek istedigim var.kruidvat burda kozmetikci gibi bisey ve cogu kendi markasi guzeldir bu magazanin.okunusunu merak edenler icin kröydfat.turkiyede watsons da sac spreyini gorunce sasirmistim.

    YanıtlaSil
  10. merhaba guzel bi yazi olmus emeginize saglik!ben hollandadayim.aslinda kruidvat burda bir kozmetikci gibi bisey diyebilirim.bu sampuanda kendi markasi.guzel bi sampuan bende bi-kac kez kullanmistim.okunusunu merak edenler icin kröydfat.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın