4 Ekim 2014 Cumartesi

Make Up For Ever HD Second Skin Krem Allık - 225


MUFE'nin HD serisinin namı sağır sultana ulaşmışken bu seriye geçtiğimiz aylarda eklenen krem allıkları denememek, denemişken de yorumlamamak olmazdı.



Ben tercihimi pembe-şeftali tonuyla 225 no'dan kullandım, ki kendisi harika bir yaz rengi olur.



Yapı itibariyle şu postumda aşkımı itiraf ettiğim Chanel-Inspiration'dan bir tık daha geride olan bu krem allık yine de yağlı cildimde bir soruna sebep olmadı. Inspiration gibi köpük-pudramsı bir yapısı yok ama vıcık vıcık ıslak bir his, bitişe sahip değil. Kolay uygulanıp, rahatça dağıtılabiliyor. 



Tonun güzelliğine ise diyecek bir lafımız yok, yukarıda da bahsettiğim gibi tam bir yaz rengi, İçerisinde sim, ışıltı bulundurmayan bu allığı yaz boyunca severek kullandım. Hvaların kapanmaya başladığı bu günlerde de sonbahahar  modundan çıkmak istediğimde elim fazlasıyla gidecek gibi duruyor.




 Rengin ciltte duruşu bu şekilde.



Dağıtılmış hali ise gördüğünüz gibi çok doğal bir görünüm veriyor. Kalıcılığı orta şeker diyebilirim.



MUFE HD Second Skin serisinin 225 numarası gerek tonuyla, gerek yapısıyla severek kullandığım bir allık oldu. Krem allık klasmanında 1.liği Inspiration'a kaptırmış olsa da oldukça memnun kaldığım bu allığı MUFE'nin kendi mağazalarından ya da Sephora'lardan yaklaşık 70 TL'ye edinebilirsiniz.

Mutlu bayramlar:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın